Wie zijn we?
Roesink Consultancy is een onderneming gericht op verbetering van uw bedrijfsvoering door ontwikkeling en (her-)inrichting van bedrijfsprocessen en de aansturing van deze processen op tactisch niveau.

Roesink Consultancy is in 2005 opgericht door Raymond Roesink. Opgeleid als Werktuigbouwkundig Ingenieur is Raymond via een technisch softwarehuis zijn loopbaan eerst in de ICT gestart en is van daar uit het project-management in gestapt. Lees meer over Raymond in zijn profiel.

Wat doen we?
In de meeste bedrijfsprocessen speelt automatisering een cruciale rol. Bij het analyseren van mogelijkheden of knelpunten in uw processen betrekken we zowel de businesskant als de automatisering. Door onze ruime ervaring met projecten in beide disciplines en meer specifiek op het snijvlak ervan, beschikt Roesink Consultancy over de juiste kennis om zowel met gebruikers als met interne en externe automatiseerders aan tafel te zitten. U kunt onze expertise zowel via projectmanagement als lijnmanagement aanwenden om het optimale uit uw bedrijfsprocessen te halen.

Daarnaast bieden we door inzet van mensen uit ons eigen netwerk de mogelijkheid om snel en daadkrachtig nieuwe automatiseringsoplossingen te realiseren. Hierbij staan een korte doorlooptijd en maximale functionaliteit hoog in het vaandel.

Voor wie werken we?
In onze portefeuille vindt u ondermeer overheidsinstellingen, verzekeraars en zakelijke dienstverleners.

Interesse?
Wij wisselen graag met u van gedachte over de juiste manier om ook uw processen zo optimaal mogelijk voor u te laten werken. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op. U vindt onze gegevens onder aan deze pagina.

 Actueel

Atosi strikt met Goudse tiende volmachtgever
De Goudse en Solera-dochter Market Scan zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Hierdoor kunnen volmachtkantoren van de verzekeraar particuliere schadeverzekeringen van De Goudse offreren en sluiten via de op Windows gebaseerde software Atosi.
Lees verder ...
Autisten gewild in technische sector en ICT
Mooie uitzending van EenVandaag over de inzet van autisten in techniek en ICT. Uit eigen ervaring heb ik mogen leren dat dit zeer goed werkt!
Lees verder ...
Goudse introduceert nieuwe Ondernemers-AOV
De Goudse heeft de Ondernemers-AOV geïntroduceerd. Bij de sommenverzekering staat precies vast hoe hoog de uitkering is bij het gekozen arbeidsongeschiktheidspercentage. De ondernemer kan tot 80% van zijn jaarinkomen verzekeren. Het minimale verzekerde bedrag is € 10.000, het maximum € 80.000. Van tevoren staat precies vast hoe hoog de uitkering is bij elk arbeidsongeschiktheidspercentage. Tot een verzekerd bedrag van € 40.000 hoeft de ondernemer voor de acceptatie geen financiële stukken aan te leveren.
Lees verder ...
Nieuw NET5 programma "Ik Begin"
In het Net5-programma Ik Begin zetten moedige en passievolle ondernemers alles op het spel voor één doel: het beginnen van een eigen bedrijf. Wat beweegt deze mensen en welke problemen komen zij tegen? Een voor een vertellen ze hun verhaal en zien we al hun up’s en downs.
Lees verder ...