Nieuws

 • Autisten gewild in technische sector en ICT (05-06-2013)
  Mooie uitzending van EenVandaag over de inzet van autisten in techniek en ICT. Uit eigen ervaring heb ik mogen leren dat dit zeer goed werkt!
  Lees verder ...
   
 • Nieuw NET5 programma "Ik Begin" (25-01-2012)
  In het Net5-programma Ik Begin zetten moedige en passievolle ondernemers alles op het spel voor één doel: het beginnen van een eigen bedrijf. Wat beweegt deze mensen en welke problemen komen zij tegen? Een voor een vertellen ze hun verhaal en zien we al hun up’s en downs.
  Lees verder ...
   
 • Goudse introduceert nieuwe Ondernemers-AOV (13-10-2011)
  De Goudse heeft de Ondernemers-AOV geïntroduceerd. Bij de sommenverzekering staat precies vast hoe hoog de uitkering is bij het gekozen arbeidsongeschiktheidspercentage. De ondernemer kan tot 80% van zijn jaarinkomen verzekeren. Het minimale verzekerde bedrag is € 10.000, het maximum € 80.000. Van tevoren staat precies vast hoe hoog de uitkering is bij elk arbeidsongeschiktheidspercentage. Tot een verzekerd bedrag van € 40.000 hoeft de ondernemer voor de acceptatie geen financiële stukken aan te leveren.
  Lees verder ...
   
 • Atosi strikt met Goudse tiende volmachtgever (12-10-2011)
  De Goudse en Solera-dochter Market Scan zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Hierdoor kunnen volmachtkantoren van de verzekeraar particuliere schadeverzekeringen van De Goudse offreren en sluiten via de op Windows gebaseerde software Atosi.
  Lees verder ...